OEM e-SMT / DIP handyhigh kvaliteta pcba proizvođač

OEM e-SMT / DIP handyhigh kvaliteta pcba proizvođač

U pristupačnom obliku
HRK 30.00
Pristupačnost:


Napomena :
Nudimo vam uslugu u proizvodnji ПКБА, molimo kontaktirati za više detalja. Kupci, molimo vas, ne igrajte vašu rezervaciju prije nego nas kontaktirate. (Cijena se ne temelji na fotografijama.)
Također smo profesionalni davatelj univerzalnih inženjering usluge R&D, ne samo da su formirane grupe ljudi, koji je u vlasništvu dugogodišnjim praktičnim iskustvom R&D i proizvodnje, ali i mi imamo resurs posebne opreme i alata za izradu prototipova PCBA , ispitivanje i analiza, prototip mehaničku strukturu proizvoda i servis alata, to će biti od velike pomoći za vaše odjeljenja R&D, a također će se povećati brzinu i učinkovitost razvoja vašeg novog proizvoda. Naša usluga uključuje usluga na razvoju prototipa proizvoda i inženjering usluge za stvaranje dodane vrijednosti.
Proizvodi se mijenjaju puno češće nego prije, s povećanjem konkurencije, ako želite da se vaš proizvod je jedinstven i atraktivan,mi smo najbolji partner za vas. Mi poštujemo rezoluciju tehnologije kupaca i tehnički podaci su strogo pohranjeni povjerljivi, naš servis će biti pravi vrijednost za vas .mi smo pronašli u Hong kong i Guangdong, KINA, podržane zgodan express-sustava prijevoza tereta, možemo pružiti usluge korisnicima širom svijeta.
Kućanski usluga prototipa R&D proizvoda uključuje :
1.posluga u uzorak инженерства prototip uređaja PCB(PCBA).
2. posluga u impedancije RF-lanac odgovara.
3.izrađen po mjeri posluga u gigha test PCBA.
4.usluga uzorkovanja prototipova mehaničkih konstrukcija proizvoda.
5.posluga u pretraživanje proizvoda i komponenti.
Potencijal inženjerske usluge u oblasti UNAPRIJEĐENJA s dodanom vrijednošću :
1. identifikacija proizvoda i mehanički dizajn dizajn / ugriz.
2. Dijagram mikrokontrolera (ugrađenog i hardver).
3. Univerzalni bežični shema za daljinsko upravljanje RF (2,4 Ghz), 900 Mhz).
4. klasično rješenje Bluetooth i Bluetooth Low energy (BLE) (Bluetooth 4.0).
5.posluga u ODM proizvoda(изготавливания početku gradnje).
(1) održavanje uzorka инженерства prototip uređaja PCB.
Inženjeri s mnogo godina iskustva u dizajnu i proizvodnji lanca ПКБ će vam profesionalna usluga za vaše uzorak ПКБА prototip UNAPRIJEĐENJA, i znatno zadržavaju vrijeme za poboljšanje proizvoda.
(2)usluga usklađivanja impedancije RF-lanca.
Profesionalna oprema za analizu RF i mreža će vam pomoći da dobijete idealne postavke za usklađivanje impedancije za vaše RF-lanca.
(3)izrađena po mjeri posluga u gigha test ПКБА.
Testiranje Jip je obavezan alat za masovnu proizvodnju PCBA. Mi vam možemo pružiti profesiju Tesing Jig napravljen posebno za vaše PCBA.
(4)održavanje ograde инженерства prototip mehanički strukture proizvoda.
Uzorci prototip mehanički strukture proizvoda, uvijek su potrebni tijekom faze совершенствованих продукций , mi mogu pružiti profesionalnu uslugu za ovo područje previše.
(5) Proizvodi & posluga u traženje komponenti .
S našim bogatim iskustvom u ovom području ,možemo pružiti uslugu pretraživanja za vaše zainteresirane proizvoda ili elektronskih blokova mali ili veliki niz u Kini uz dobru cijenu.

Glavne karakteristike

Broj Modela:
412312124
is_customized:
Yes
Vrsta:
Ostalo

Kupčev izbor