Rezanje papira, Opera, Panda, зодиакальная oznaka za dvojezičnom ukrasne knjige kineskom školski pribor učitelj donosi celina
Newbie - 15 %

Rezanje papira, Opera, Panda, зодиакальная oznaka za dvojezičnom ukrasne knjige kineskom školski pribor učitelj donosi celina

U pristupačnom obliku
HRK 68.40
HRK 58.00
Pristupačnost:


Rezanje papira ili rezanje papira - to je rezanje dizajna. Umjetnost razvila je jedinstven u cijelom svijetu, da se prilagodi različitim kulturnim stilovima. Jedno od tradicionalnih razlika većinu stilova sastoji se u tome da su slike obrada od jednog lista papira, a ne od nekoliko susjednih listova, kao u ovom slučaju .
Glavni članak : , u stilu koji je gotovo identičan originalnom obliku 6-og stoljeća
je tradicionalnim stilom rezanje papira, a on je nastao iz izrezivanje uzoraka za bogate kineske вышивок i kasnije evoluirao u narodnu umjetnost sama po sebi. Цзяньчжи je trenirao u Kini barem od 6. stoljeća n. e цзяньчжи ima niz različitih koristi u kineskoj kulturi, gotovo svi koji su za zdravlje, prosperitet ili dekorativne svrhe. Crvena boja je najčešće korištenim bojama. Reznice цзяньчжи često imaju jak naglasak na символизировании životinja.
Iako rezanje papira je popularan u cijelom svijetu, samo kineski rezanje papira je bila uključena u popis , koji je bio u 2009. Kineski rezanje papira je bio priznat i ušao u popis, jer ona ima povijest više od 1500 godina i predstavlja kulturnih vrijednosti naroda diljem Kine.
Moderna rezanje papira pretvorio u komercijalnu industriju. Izrežite papir ostaje popularna u Kini, posebno u vrijeme posebne događaje kao što su vjenčanja.
Recenzije :
Nakon primitka uplate, 2 radna dana prije transporta robe .
Dobivanje robe se bilo kakvih pitanja, molimo pošaljite informacije da nas kontaktirate, mi ćemo riješiti vaš problem.
Molimo vas da ne ostavljate nikakve neutralne ili negativne kritike, prije nego što nas kontaktirati na vaš problem. Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem.
Pozitivan osvrt će biti ostavljena vam automatski.Hvala!
Kontakti :
Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas na e-mail Ako imate bilo kakvih pitanja.
Kontaktirajte nas za više veleprodaju popust !
Hvala i sretan shopping!

Glavne karakteristike

Tema:
Maskota
Materijal:
Papir
Stil:
Tradicionalni Kineski Jezik

Kupčev izbor