20 kom. 10 mm x 19 mm x 3 mm žičanom mrežom silikonska guma male polaganje slavine vodovod crijevo, mlaznicu pečat podloške

20 kom. 10 mm x 19 mm x 3 mm žičanom mrežom silikonska guma male polaganje slavine vodovod crijevo, mlaznicu pečat podloške

U pristupačnom obliku
HRK 71.94
Pristupačnost:

metar
žičanom mrežom silikonska guma male polaganje slavine vodovod crijevo, mlaznicu brtva brtva
Veličina : ID 10mm x OD 19mm x 3mm (debljina)
Otpremna
Kada ste izvršili narudžbu, Molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave, poslat ćemo vam robu u roku od 4 dana nakon vaše uplate.
Ne jamčimo rok isporuke na svim međunarodnim prometu, zbog razlike u vremenu razminiranja u pojedinim zemljama,što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran.molimo,imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Troškovi isporuke ne obuhvaća nikakve poreze na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.
POVRAT
Mi činimo sve da se služiti našim klijentima najbolje što možete
Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 15 dana od dana primitka robe iz bilo kojeg razloga,međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u njihove početne uvjete,ako je roba oštećena ili izgubljena,kada su se vratili,kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a mi ćemo kupcu puni povrat novca, kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku nadoknaditi troškove oštećenja ili gubitka.Kupac će biti odgovoran za utovar trošak, vratiti proizvod.
Naši
Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas, molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Ako imate bilo kakvih problema s našim detaljima ili značajke veleprodaja,onda molimo napravite slobodni kontaktirati smo prvo prije nego što izađe negativan rezultat utjecaja,mi ćemo učiniti naše najbolje riješiti sve probleme i dati vam s najboljim značajke veleprodaja klijenta.

Glavne karakteristike

Oblik:
Ravna Brtva
Standardne ili nestandardne:
Nestandardni
Broj Modela:
Ostalo
Materijal:
Guma

Kupčev izbor