32 mm prijenosni bure rotary pumpa za ulje aluminijska legura priručnik za ulje usisna pumpa

32 mm prijenosni bure rotary pumpa za ulje aluminijska legura priručnik za ulje usisna pumpa

U pristupačnom obliku
HRK 120.00
Pristupačnost:


Pitanja koja zahtijevaju pažnju :
1. cijeli uvoz može ubirati porez u svojoj zemlji, pa se pobrinite da vi to znate
2. i molim vas, ne otpustio paket, u suprotnom će biti uništeni ili vraćeni natrag ( ako vi se vratite, mi ćemo dobiti veliki tikovine iz prometne tvrtke), pa ako se to dogodi, vi ne možete dobiti isplatu natrag, pa vas molimo, imajte na umu~
3. i molim vas, ostavite dostupan telefonski poziv ili e-mail kako bismo mogli komunicirati s vama, da se jasno običaje ili pokupiti paket,ako ne možemo pronaći za vas i uzrokovati povrat paketa natrag, žao mi je, to će biti vaš problem, da casue неспособная dostava ne dobiti novac natrag i !!!!!! MOLIMO, IMAJTE NA UMU !!!
4. i pleae recite nam ako imate poseban zahtjev o troškovima primjenjuju se na običaj u vašoj zemlji (primjenjuju manje ili zadržati izvorni prive), mi ne naplatiti porez i ne znamo koliko će naplatiti, tako da ako ne ostavite nam poruku, ili smo primijenili malo manje od cijene rezervacije, a ne preuzimamo odgovornost za to.
5. Ako ne želite platiti porez, možete pokušati e-package/e-ems, ako možete za manje (samo prijedlog)
6. molimo vas, provjerite sustav poruka,ako je adresa se nalazi u udaljenom području, mi ćemo ostaviti poruku, da biste promijenili adresu. i zbog toga što je proizvod mehanički , nam ,možda ćete morati potvrditi dogovor, ako se ne vratite k nama, ili pacakge dobili odgodu, jer vaš je nezadovoljan, mi nećemo biti odgovorni.
7 DHL / FEDEX će vam naplatiti naknadu za to ,pa vas molimo, provjerite da li je vaša adresa u udaljenom području ili ne ? ili unesite novu adresu nije u udaljenom području. ILI NE DOBIJETE PARCELU !!!!!!
8. Napomena : bok, molim vas, uvijek provjerite na proizvodu, mehaničku proizvod ima previše modela, nam je teško prikazati sve slike za vas,tako da slika prozora se ne odnosi ( samo эталонное sliku), svi modeli su slični ,a ne model,koji mi prodajemo, stavili smo prodati model na ime, molimo vas, imajte na umu ~
Prijenosni Bure Rotary Pumpa Za Ulje Aluminijska Legura Priručnik Za Ulje Usisna Pumpa

Glavne karakteristike

Napon:
90mm Pipe long
Pritisak:
Nizak Tlak
Korištenje:
Uljana
Standardne ili nestandardne:
Standard
Broj Modela:
23
snaga:
Ručno
Teorija:
перекачивайте sve vrste ulja
Gorivo:
Ručno
Program:
перекачивайте sve vrste ulja
Struktura:
Ručno
materal:
Aluminijska legura
cijev duga:
90 mm

Kupčev izbor