Jastučić diska kočnice za УЛЬТРАЭЛЕКТРИЧЕСКОГО skutera

Jastučić diska kočnice za УЛЬТРАЭЛЕКТРИЧЕСКОГО skutera

U pristupačnom obliku
HRK 120.00
Pristupačnost:


Disk za ultra skutera. Nije rezervirajte još jedan model, ako vi ne možete preuzeti rizik neusklađenosti.
Ovaj proizvod je modernizirana sa 1 kolovoz 2017.
Novi pogon ima veći unutrašnji otvor za Mactan .
Molimo vas da provjerite je li kupili ste svoj Ultra prije ili nakon 1. kolovoza, prije nego što bi pravi disk kočnice.
I imajte na umu, kada ste narudžbu.
Dostava
* Detalji dobro upakiran s jakim paketima, biramo prijevoznika u skladu sa izborom klijenta ili bolje prijevoznika u skladu s našim iskustvom. Nadam se da klijent može razumjeti, kao što se ponekad biramo drugu prijevoznu tvrtku u skladu sa sadržajem proizvoda.
* Sporiji express obično čini carinska pristojba besplatno ili jeftinije, kao što su Kina-Pošte registed air mail. Brži express će povećati carinski porezni rizik, koji ne možemo kontrolirati. Za većinu zemalja, kako bi se osiguralo da ste dobili svoj nalog s tax free ili nižim porez na uvoz, mi ćemo objaviti nižu cijenu. Ako je bilo kakvih uvozne pristojbe ili naknade su odgovornost kupca. Posebno za dragim klijentima iz južnoameričkih zemalja, morate platiti porez i pomoći carinjenje, ako se to dogodi, što je presudno za posao.
Plaćanje
Slijedite pravilo aliexpress alipay, a također možemo poduzeti neke druge uplate, ako to nije povoljno za klijenta.
Povratne informacije, spor i povrat
* Pružamo pozitivne recenzije za svakog klijenta, za promicanje zdravog zajednici Ali, očekujemo isto i od vas. Ako imate bilo kakvo nezadovoljstvo, molim vas, dajte nam priliku da riješi problem prije nego što ostavite nam negativnu ocjenu . U većini slučajeva, problem je konačno riješen i impresionira našeg klijenta. Obećavamo dobar nakon održavanja, ali ne pritisnu spora. Klijent nade mogao bi nam dati ulaz za proces nakon prodaje, i mi smo predložili da bi bilo najbolje usluge na добросердечному clinet za izgradnju bolje i hamonious krugovi transakcije. Ako se problem ne može biti riješen, možete se vratiti na određeno mjesto, predložio nama po vašem nahođenju . Molimo, kontaktirajte nas za detaljnije upute za vraćanje i razmjenu.Mi ćemo vam taj iznos u skladu s time .

Glavne karakteristike

Vrsta:
Kočnice Skutera
Broj Modela:
MN-ULTRA-kočioni disk ploča
Napon:
48V
is_customized:
Yes
brend:
ДУАЛТРОН

Kupčev izbor